//
Books & Cataloque

 

ARRL HANDBOOK 2007

2007

The ARRL Handbook (2007 softcover edition)

The ARRL Handbook is the greatest applied electronics and communications reference of all time (first published in 1926)! The content of this 84th edition reflects the latest aspects of today’s Amateur Radio: fundamental electronics concepts, components and building blocks, analog and digital radio design, troubleshooting techniques, antennas and much more. Comb through its pages, and you will quickly see why generations of radio amateurs, engineers and technicians have relied on its thorough coverage of theory, references and practical projects.

This edition is bundled with The ARRL Handbook CD (version 11.0*)–the complete and fully searchable book on CD-ROM, including all the text and illustrations, as well as PC board templates, additional software and other support files.

Entire sections of The Handbook were updated to reflect the most current state-of-the-art. Included are many practical construction projects and weekend builds: radios, antennas, amplifiers, test equipment, DSP, accessories and more. There is something inside for hams and experimenters of all skill levels.

NEW AND UPDATED PROJECTS
o High Power 50 MHz Low Pass Filter
o HiMite Low Power Transceiver–build it for 20, 17, 15, 12 or 10 meters.
o 12-V dc Boost Regulator–for mobile and portable operation. Maintains 13.8 V when battery voltage decreases.
o TiCK-4–a tiny CMOS keyer.
o Improved Digital Communication Interface–connect your computer to a transceiver for HF digital modes.
o Low-Cost Remote Antenna Switch–switch up to 6 antennas and run 1 feed line to your shack.
o PIC-Based HF/VHF Power Meter–make accurate power measurements at low power.
o Top-Loaded Low-Band Antenna
…and MORE!

DOWNLOAD :

ARRL HandBook 2007 Part 1 size: 100 MB     ARRL HandBook 2007 Part 2 size: 78.6 MB

___________________________________________________________________________

  • ___________________________________________________________________________

    ARRL ANTENNA BOOK  19th edition

    Arrl AntBook19th

    We’ve found that there is a possible glitch when installing the software for the 19th Edition of The ARRL Antenna Book. If you elect to use the default subdirectory system you will have no problems.

    However, if you specify your own main subdirectory in which to install the software at the start of the installation, and if you imbed any spaces in that subdirectory name, you will find that the “shortcuts” to various subdirectories will be truncated to a DOS-style 8-character name that Windows subsequently will not recognize because any such imbedded spaces will be removed.

    You can repair each shortcut after the installation by right-clicking on the icon for each program you want, and then selecting “Properties.” Next, type in the specific “Target” subdirectory and “StartIn” subdirectory paths.

    DOWNLOAD Antenna Book

    PART 1 :104 MB

    PART 2  :36 MB

    _______________________________________________________________________________

    The ARRL Antenna Book _21st Edition

    antbook2007_21st-Edition

    All the information you need to design your own complete antenna system.

    Since the first edition in September 1939, radio amateurs and professional engineers have turned to The ARRL Antenna Book as THE source of current antenna theory and a wealth of practical how-to construction projects. Use this book to discover even the most basic antenna designs– wire and loop antennas, verticals, and Yagis–and for advanced antenna theory and applications. Many of the antennas in this edition benefit directly from advances in sophisticated computer modeling.

    This 21st edition has been extensively revised to include information you can use to build highly optimized or specialized antennas. The book includes new content on Near Vertical Incidence Skywave (NVIS) techniques, phased arrays, S-parameters as used in modern vector network analyzers (VNA), Beverage receiving antennas, mobile “screwdriver” antennas, ionospheric area-coverage maps, and much…much more.

    DOWNLOAD this Book

    PART 1 _83.9 MB

    PART 2 _83.9 MB

    PART 3 _83.9 MB

    PART 4 _83.9 MB

    PART 5 _83.9 MB

    PART 6 _54.0 MB

    RAR PASSWORD:

    cimotcool

  • ___________________________________________________________________________________

    UPDATE September 2009 by YC8DDU

Diskusi

48 thoughts on “Books & Cataloque

  1. Thank you very much for your attention

    Posted by Didu | 05/05/2016, 3:11 am
  2. I actually tend to agree with the whole thing that is put into writing throughout
    “Books & Cataloque Yc8ddu’s Blog”. Thank you for all of the actual info.I appreciate it,Ashlee

    Posted by http://google.com | 14/02/2013, 11:28 pm
  3. Maaf ada masalah pada link downloadnya

    Posted by Didu | 06/01/2013, 8:16 pm
  4. PASSWORDNYA: CIMOTCOOL

    Posted by andi ero | 05/01/2013, 10:02 pm
  5. Beruntung bagi yg sdh berhasil mendownload Antenna book th21, sebab sekarang filenya sdh dihapus pihak yg berwenang….

    Posted by andi ero | 05/01/2013, 10:01 pm
  6. Om saya mau ikutan download kok filenya gak ada ya?

    Posted by Dhono Nursjamsu Ramadhana | 01/10/2012, 11:16 pm
  7. om aku ikutan download antenna book ARRL
    YD8RAJ

    Posted by ARRIYAD | 14/09/2012, 4:50 pm
  8. Om ikutan download ya, makasih infonya. 73

    Posted by yd2lfn | 13/04/2011, 9:01 am
  9. kok ada tulisan file deleted R13, apa pakai koneksi ndeso gak bisa ya boss?

    Posted by srundenggosong | 05/02/2011, 8:14 am
  10. Melihat beberapa komentar diatas yang mana masih mempermasalhkan soal password antenna book, padahal saya sudah share passwordnya mungkin kurang jelas kelihatan ya… ok saya bold saja biar makin jelas tulisannya.
    Rar pass untuk antenna book 21th: cimotcool

    Posted by yc8ddu | 13/11/2010, 10:46 am
  11. File yg anda download tidak bermasalah saya sudah coba download dan filenya baik2 saja… mungkin proses downloadnya yg tidak sempurna biasanya masalah koneksi mengakibatkan file jadi rusak ( gunakan Internet Download Manager )

    Posted by yc8ddu | 01/11/2010, 12:15 pm
  12. @ Samuji
    Arrl antenna book yg mana?… mohon judul file yg lengkap

    Posted by yc8ddu | 01/11/2010, 12:10 pm
  13. @pak Ibrahim, kita sudah kenal dgn baik cuma jarang ketemu…. terima kasih banyak atas sambutan bapak sewaktu kami dan reka2 orda melintas di barru dan bapak sempat mengajak kami makan siang, salam orari pak ibrahim 73 de yc8ddu

    Posted by yc8ddu | 01/11/2010, 11:34 am
  14. Salam kenal dari sya selaku ketua DPP Orlok Barru,semoga semakin sukses dalam aktifitas dan mohon petunjuk penggunaan antena 40 & 80 mtr

    Posted by Drs.Muh.Ibrahim,Sp | 27/10/2010, 1:23 am
  15. udah download yg 2007,mpe slese lengkap.. tapi ad file 06.pdf yg ga bisa dibuka… jd kebawah ga bisa dibuka semua… gmana,dunkzzz….
    frustasi,ni..tugas ga kelar2.. mhon bntuannya..

    Posted by Sarrah | 05/07/2010, 6:17 pm
  16. Om Boleh minta password untuk ARRL Antenna dong….
    Saya sudah download tapi gak punya paswordnya.

    Posted by SAMUJI | 20/06/2010, 12:33 pm
  17. sy jg udh download the ARRL antenna book 21st edition, tlg dikrmi passwordnya, trims….trims….trims…

    Posted by ndophir | 15/06/2010, 4:41 am
  18. oom aku udh download ARRL antenna book 19st edition tp kok corrupt? gmn nih oom?

    Posted by ndophir | 15/06/2010, 3:46 am
  19. Terima kasih senior… saya hanya sekedar berbagi buat teman2
    Salam sukses selalu pak Kama, 73’s

    Posted by yc8ddu | 08/06/2010, 8:19 am
  20. Boleh saja, silahkan kalau ada yg mau ditanyakan kontak saya di yc8ddu@yahoo.co.id terimaa kasih atas kunjungannya..
    salam orari!

    Posted by yc8ddu | 08/06/2010, 8:11 am
  21. wah….senang sekali bisa dapat banyak pengetahuan disini khususnya kami yang di lokal….salam kenal dari masamba Luwu Utara kami boleh ikutan nimbrung ya…om nimba ilmunya.

    Posted by ANDI | 23/05/2010, 5:22 am
  22. ko pakai sepedo meter segala wah down load lama dong kalau pakai sepidi banyarnya bengkak sama aja beli buku

    Posted by iwan | 12/03/2010, 9:02 am
  23. maksudnya mungkin, band-wide yg besar… ya koneksinya harus ok berhubung beberapa handbook memiliki size yg sangat besar…
    nanti saya akan coba memecah filenya hingga beberapa part agar lebih mudah mendownloadnya..
    thanks sudah mampir.

    Posted by yc8ddu | 03/03/2010, 8:36 am
  24. Terima kasih om kama.. sudah mampir di blog saya

    Posted by yc8ddu | 03/03/2010, 8:31 am
  25. Boleh kalau mau ke rumah silahkan… saya tunggu ya??

    Posted by yc8ddu | 03/03/2010, 7:14 am
  26. Silahkan …

    Posted by yc8ddu | 03/03/2010, 7:12 am
  27. suda saya coba haru memutukan memory yang besar

    Posted by iwan | 23/02/2010, 2:38 am
  28. Saya angkat jempol kepada Anda yang telah meluangkan waktu dan ….. untuk membantu teman Amatir Radio

    Salam,
    YB8AK

    Posted by Kama | 08/02/2010, 7:30 am
  29. tolong Infox Y Om,mengenai…Eqso hbis masih kurang mengerti K,at mungkin bgusx klo sy maen krumah ajja,sklian bareng YC8EM by.Acho (YD8COM) Takalar

    Posted by acho | 07/02/2010, 12:04 pm
  30. assalamu alaikum om…minta petunjukx dong, mengenai Eqso…thank’s sbelumx

    Posted by acho | 07/02/2010, 11:59 am
  31. Oom Ikutan down load ya, lagi pengin belajar ngoprek lagi.
    Trim’s

    Posted by Agus Fajar Mulyono | 26/01/2010, 2:52 am
  32. @ Ridwan
    Thanks juga deh….

    Posted by yc8ddu | 16/12/2009, 8:22 pm
  33. Thanks for E-Book nya YC8DDU.
    Sangat berguna untuk menambah pengetahuan.

    Salam,
    YC0PE.

    Posted by Ridwan Lesmana | 16/12/2009, 3:20 pm
  34. coba cari di cq.hqm.ru, di sana banyak service manual, skema, user manual, dll

    Posted by purwoko.edi | 01/12/2009, 6:42 am
  35. Service Manual IC-M411 saya tdk punya… tapi coba kamu lihat disini; http://www.icom.co.jp/world/support/download/manual/disp_products.php?ID=20071120004__20071016001

    Kalo tidak dapat, nanti saya search lagi… thanks sudah mampir disin
    de yc8ddu 73!

    Posted by yc8ddu | 28/11/2009, 6:53 am
  36. Om bisa mintak service manual IC-M411. Trims Yaaaaa

    salam 73

    Posted by Dek Aris | 22/11/2009, 2:55 pm
  37. trims om 4 all….( YD6BZX )

    Posted by Tengku Zacky | 21/11/2009, 11:05 am
  38. @toil
    sekedar berbagi saja buat rekan2 yg mungkin kesulitan untuk menemukan book & software hamradio…..
    dan juga file2 ini kan banyak tersebar diInet, saya tgl ngumpulin aja kemudian share disini GRATIS…. dan bagi yg membutuhkan ebook & software untuk aplikasi kegiatan amatir radio, silahkan ke halaman request tinggal pesan nanti saya carikan link downloadnya… semua gratis untuk Amatir radio indonesia.

    >Tolong kabarkan hal ini ke rekan2 yg lain ……thx de yc8ddu di Makassar

    Posted by yc8ddu | 14/11/2009, 9:13 am
  39. wah om ini hebat oi..mau bagi2 manual book…makasih om…nanti malem deh download…

    Posted by toil | 12/11/2009, 6:43 am
  40. thank atas bantuannya bro,73

    Posted by bachri s-yb3rvs | 04/11/2009, 1:51 pm
  41. Photo yg mana dhell??

    Posted by yc8ddu | 16/10/2009, 5:58 pm
  42. napa fotox di ilangin om………….

    Posted by adhelia | 02/10/2009, 5:06 pm
  43. Oke….Thank You bro.

    Posted by Michael | 01/10/2009, 1:39 am
  44. Coba lihat diatas.. passwordnya sudah saya share dibawah link downloadnya
    makasih atas kesabarannya bro…..

    Posted by yc8ddu | 30/09/2009, 12:30 pm
  45. Maaf Om, saya belum terima passwordnya di email saya (m1chaelgerardo@yahoo.com).
    Tolong bagi passwornya dong om, udah beberapa hari download, nongkrong di depan kompie ampe ngantuk…hehehehh….Thanx

    Posted by Michael | 29/09/2009, 1:37 am
  46. CQ….CQ…..YC8DDU….This is YD1MIC handle ops Michael,

    This is my email: m1chaelgerardo@yahoo.com

    Thank You for your kindness

    Standing bye.

    Posted by Michael | 22/09/2009, 12:41 am
  47. Saya kirim lewat email anda…….
    Maaf merepotkan, thanks sudah mampir di blog saya.

    Posted by yc8ddu | 20/09/2009, 4:02 pm
  48. Om Boleh minta password untuk ARRL Antenna Handbook 21st edition?
    Saya sudah download tapi gak punya paswordnya.

    Thx

    Posted by Michael | 20/09/2009, 1:42 am

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: